2.9.10

Höstsäsongen inleddes med knytkalas

Höstens verksamhet inleddes igen en gång med knytkalas. Vädret var tack och lov rätt hyggligt när vi samlades i Bastion Ungern för att äta och dricka gott och planera höstens program. Vår nya ordförande Gunilla var tyvärr förhindrad att delta, så det var sekreteraren Stina som höll i trådarna.

Vi gick igenom verksamhetsplanen för hösten och diskuterade de evenemang som kräver våra insatser inom en snar framtid. Almorna ska stå för caféverksamheten på mässan i Lovisa den 11 september, och nu vore det önskvärt att alla almor ställer upp med bakverk, och gärna 2-3 st. Och man får inte heller glömma att klistra en innehållsdeklaration på det bakverk man lämnar till försäljning i cafét. Matallergier är vanliga, och därför behöver de som står i cafét veta vad allt innehåller.

Det andra stora evenemanget som diskuterades var höstloppiset den 10 oktober i Bollhallen. Bollhallen lär ha fått nyt golv, och det är fortfarande oklart hur vi ska göra med presenningarna. Det nya för detta loppis är att anmälningarna tas emot endast per telefon. Efter en stunds parlamenterande gick Maria R. med på att ha hand om anmälningarna.

Sen diskuterade vi lite höstens övriga program. Och det roliga var att vi lyckades värva en ny medlem medan vi satt och snarvlade.

På fotot syns alla almor som deltog i knytkalaset.


*********************************************

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar