10.10.10

Höstloppis - been there, done that

Årets höstloppis är avklarat. Vädergudarna var på almornas sida, det var uppehållsväder hela morgonen och förmiddagen och de första regndropparna började falla exakt kl. 13 när loppiset officiellt var slut.

Antalet säljare var stort, och det verkade som om det också fanns gott om köpare. Bilden nedan är tagen ca kl. 11.30 när den värsta rusningen redan var över. I år var kundströmmen mera jämnt fördelad över de tre loppistimmarna. Det har tidigare hänt att säljarna har börjat packa ihop sina grejor redan vid 12-tiden.



Här skymtar vi några av de flitiga cafédamerna, färdiga att serva cafégästerna.



Av de tomma lottskålarna och vinstborden att döma hade både lotter och vinster bra åtgång. Lotteridamerna hade all orsak att se nöjda och belåtna ut.



Och här ser vi ryggtavlorna på några cafégäster. Ibland var kön så lång att den nästan nådde till ytterdörren, och på läktarna satt folk utspridda och mumsade på hembakta läckerheter när stolarna i cafét inte räckte till.



ALMA tackar alla som hjälpte till under loppiset, och ett stort tack också till alla dem som besökte vårt loppis och drygade ut vår välgörenhetskassa.

Tack och på återseende i vår!

**********************************************

1 kommentar:

  1. Tack för att vi alltid får kläder för barnen i Sankt-Petersburg! Det värmer verkligen att ni tänker på dem.

    SvaraRadera