20.2.11

Vårloppis 20.3.2011 i Idrottshallen i Lovisa

Det börjar småningom bli dags för vårloppis i ALMAs regi. Vårens loppis ordnas söndagen den 20 mars 2011 kl. 10-13 i Idrottshallen i Lovisa.

Det finns drygt 60 försäljningsplatser, och en plats är 2x3 meter. Platsen kostar 12 €. Säljarna ska ta med egna bord eller ställningar, idrottshallen har inga bord att erbjuda. Säljarna får komma in i hallen kl. 9. Observera att bord och ställningar inte får ha vassa ben eller andra delar direkt mot golvet, eftersom golvet i hallen inte tål den sortens påfrestning. Anmälningar tas emot per sms till tfn 040-859 2708 fr.o.m den 28 februari. Anmälningar som skickats tidigare beaktas inte. Lämna ditt namn och dina kontaktuppgifter så får du svar inom ca ett dygn. Du får info om ditt platsnummer och hur och när du betalar platsavgiften. Om du har bokat en plats och sedan blir förhindrad att delta i loppiset ska du avboka platsen så fort som möjligt. Det kan finnas andra säljare på väntelistan som vill ha din plats.

Väl mött på loppiset den 20 mars 2011!

Nedan finns en karta över våra försäljningsplatser i Idrottshallen, och på den kan du kolla var den plats finns som du har blivit tilldelad.



***********************************************

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar